HästRehab by Skönabäck Sweden

Välkommen till HästRehab

Rehabilitering och kompletterande träning

#equestrianisourpassion

Varför Vattenband?

Hästen får bättre liksidighet, den måste träna alla fyra benen lika mycket när den går i vatten jämfört med när den inte går i vatten. Vattenbandet kan användas för både skadade och friska hästar.

Varför Skrittband?

Fördelen med skrittbandet är att man kan träna hästen utan ryttare under kontrollerade former. Därmed är detta ett utmärkt träningsredskap under rehabilitering.

Varför Therapeutic SPA?

Kylning förekommer i en mängd olika varianter, allt från kallvatten till leromslag. Therapeutic Spa ger den mest effektiva formen av nedkylning som finns idag för att kyla hästens underben.

Varför HästRehab?

På Skönabäcks anläggning beläget centralt i Skåne med närhet till både större flygplatser och hamnar samt alla större städer i södra Sverige, hittar du HästRehab by Skönabäck Sweden, ett av södra Sveriges största rehabcenter för häst. Vi är utrustade med Therapeutic Spa, skritt- och vattenband, vibrationsgolv och solarium.

Vår personal är kunnig, med stor erfarenhet och professionalism. Allt för att du och din häst skall få bästa service och omvårdnad. Vårt mål är att korta ner rehabiliteringstiden för din häst efter skada, så att den snabbare kommer igång med träning och tävling. Dessutom fungerar vårt rehab även utmärkt för kompletterande träning av häst.

Vi erbjuder framför allt inackordering för längre rehab eller uppträning. Stalla upp din häst veckovis eller månadsvis och låt oss förbereda den för en ny framgångsrik säsong på tävlingsbanan.
Utöver detta erbjuds även "Dag-SPA", dvs enskilda behandlingar/klippkort på 10 behandlingar. Självklart är alla discipliner välkomna: hopp, dressyr, western, trav, galopp, islandshästar och ponnys etc.
Vårt rehabcenter passar lika bra för tävlingshästar som för hobbyhästar.

OBS! Många har rehabtillägg i sin försäkring utan att använda det? Kolla upp din försäkring, så du inte missar avdrag på din behandling hos oss!

För dig som privatperson är det bra att veta att vi har samarbete med WasaKredit om du vill delbetala kostnaden.

Passa på att beställa vårt förmånliga 10-klippkort!